OPEN CALL!

Gilze Onderneemt zoekt sponsoren!  Alle ondernemers uit Gilze en ver daarbuiten kunnen participeren in ‘Gilze on Ice’. Hieronder de eerste sponsoren. 

Tijdens dit drie weken durende event – van zaterdag 14 december 2024 t/m zondag 5 januari 2025 – zullen diverse activiteiten plaatsvinden op het evenemententerrein van Sportpark Verhoven aan de Ridderstraat. Denk aan school-, peuter/kleuter-, senioren- en vrij schaatsen. Ook kerstborrels voor bedrijven, curling competitie en thema avonden behoren tot de mogelijkheden.

De gemeente heeft reeds toestemming verleend en aangegeven haar steentje te willen bijdragen, maar er is meer nodig. Wij zien dit event als een mooie kans voor ondernemers om hun bedrijf onder de aandacht te brengen. Fysieke en/of financiële bijdrage, welke vorm van sponsoring dan ook, wordt enorm gewaardeerd. Inmiddels zijn er diverse basis sponsorpakketten opgesteld maar uiteraard is maatwerk ook mogelijk.

Wanneer u van dit concept net zo enthousiast wordt als wij en bereid bent te investeren, beloofd het een prachtig evenement te worden. En dat in ons eigen Gilze!